File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar

de ANCA in Pangasius, 8 Apr 2009 | 7730 vizualizari

 

O reteta delicioasa si dietetica de mare efect.

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius(sau alt peste oceanic) cca 500 g
  • creveti decorticati (sau proapeti, pe care ii fierbeti in apa cu sare cca 15 minute, apoi ii decorticati)
  • o ceasca de cafea de ulei masline extravirgin
  • 3 linguri mustar clasic
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri zeama de lamaie(sau dupa gust)
  • vin alb sec
  • sare, piper, 1/2 lingurita(rasa) rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar:

Se prepara un sos din mustar, ulei de masline, usturoiul pisat pasta, zeama de lamaie, sare, piper si rozmarin. Pentru omogenizare, folositi un mixer vertical. Asezati pestele intr-un vas yenna, ungeti pestele cu sosul si lasati la frigider cca 2 ore pentru ca pestele sa prinda bine toate aromele. Adaugati in sos si crevetii, stropiti totul cu vin alb sec, apoi la cuptor 15 - 20 min, la 180 grade.

Garnitura - cartofi natur (trasi in unt, cu patrunjel proaspat) sau cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Miha 1

11.08.2009, 23:32

ANCA 1

26.09.2009, 20:58

Maryna, sa ne pove cum a iesit, de placut, sigur o sa iti placa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume